Skip to main content

Steun ons

U laat een gewonde toch niet in de steek?

“Stichting NU of NOOIT maakt het als een vrijwilligersorganisatie mogelijk dat samen met projectvrijwilligers, met ondersteunende organisaties, met sponsoren -ook u in privé of als bedrijf?- onze doelgroep tegen een aantrekkelijk tarief activiteiten aangeboden krijgt, waarin onder meer dank, respect, waardering en erkenning tot uiting komen.”

U kunt onze stichting steunen om de doelgroep te helpen!

 1. Doneer de stichting
  1. Als privé of bedrijf (elk bedrag vanaf € 5,- is welkom).

   DONEER NU

   Bij hoge bedragen neemt u zo gewenst eerst contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zenden wij u een donatiefactuur t.b.v. uw financiële administratie.
  2. Als bedrijf jaarlijks met minimaal € 250,- *
   *Neem dan contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen zo gewenst uw logo plaatsen in de sponsorgroep met link naar uw bedrijf. Ook als u voor deze waarde goederen of diensten wilt doneren. In al deze gevallen kunnen wij u een factuur sturen.

   anbi algemeen nut beogende instelling
   Stichting NU of NOOIT heeft de ANBI status (zie HIER).

 2. Gratis via SponsorKliks
  sponsorkliks licht 100 100Stichting NU of NOOIT is een samenwerking aangegaan met SponsorKliks. Van deze samenwerking kan onze doelgroep profijt hebben. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld extra activiteiten ontplooien!

  U kunt daarbij helpen. Vanaf nu kunt u met uw online aankopen geld verdienen voor de stichting. En: het is eenvoudig én het kost u niets extra!

  Hieronder via de knop 'GA NAAR SPONSORKLIKS' , vindt u de toegang tot meer dan 100 grote en bekende webshops waar u aankopen kunt doen. Van elke aankoop ontvangt de stichting een groot deel van de commissie. Reserveert u bijv. een restaurant online via Dinnersite.nl of bestelt u online een pizza of andere maaltijd via Justeat.nl, dan ontvangt de stichting hiervoor €1,-. Boekt u bijv. een hotel en/of reis via Booking.com of Expedia, dan gaat een deel direct door naar de stichting. Het kost u geen cent extra, gratis dus!

  Hoe werkt het?

  Heel simpel: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de stichting. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Maar in het laatste geval keert SponsorKliks de stichting een commissie uit en zij profiteert hier direct van!

  Wilt u dus onze doelgroep gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onderstaand overzicht (zie: 'GA NAAR SPONSORKLIKS'. U kunt ook een persoonlijke snelkoppeling maken. Start nu met sponsoren en klik op onderstaande link om online te shoppen! Voor u een kleine moeite, voor de stichting directe inkomsten.

Ook kunt u onze stichting helpen de doelgroep te helpen! 


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
0,00 EUR
Invalid Input

 

Ons IBAN:  NL02 ABNA 0415 588 294 t.n.v. Stichting NU of NOOIT

 

Onze sponsoren in geld of anderszins

Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe